Consumul de zahar si cancerul

Exista doua motive pentru care fructele nu sunt o alegere sanatoasa pentru majoritatea oamenilor. Primul motiv: majoritatea fructelor sunt hibrizi, caci fructele sunt hibridizate de peste 1000 de ani. In parte, hibridizarea a  avut ca intentie sa creasca cantitatea de zahar din fructe, sa le faca mai dulci si mai gustoase pentru consumatori. Un fruct din ziua de azi este de aproximativ 30 de ori mai dulce, decat varianta originala. Cand consumi fructe, absorbi o cantitate uimitor de mare de zahar, pe care corpul nu o poate procesa.

Cel de-al doilea motiv (la fel de important): fructele recoltate in scop comercial sunt culese in mod intentionat necoapte. Cand unui fruct ii este permis sa se coaca in copac, va cadea la pamant atunci cand procesul de coacere este complet. Aceste fructe coapte in mod natural contin  nutrienti pe care corpul uman ii poate absorbi si utiliza. Fructele necoapte, in schimb, ,,fura” nutrienti din organism. De exemplu, citricele adesea contin cantitati mari de calciu si alte minerale atunci cand sunt coapte, dar cand sunt culese si consumate necoapte, ele fura aceste minerale din corp.

Traducere aproximativa din cartea: ,,Lifeforce – superior health and longevity”, scrisa de Brian Clement

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s