Efectele consumului de carne asupra sanatatii

,,Cei din industria carnii si laptelui ne-au tot spus ca fara produsele lor nu am avea un aport suficient de proteine, vitamine si minerale, elemente indispensabile sanatatii. Totusi majoritatea locuitorilor din Asia, in special din China, n-au consumat niciodata lapte sau produse derivate din lapte si totusi nu exista nicio dovada ca acest lucru ar fi avut vreun efect negativ asupra sanatatii lor. Ba mai mult decat atat, studiile efectuate asupra alimentatiei chinezilor(inclusiv cele detaliate in Studiul China), dovedesc in mod clar ca absenta carnii si a produselor pe baza de lapte nu a avut decat efecte pozitive.”(Brian Clement, Secretul sanatatii – cum sa te vindeci fara antibiotice)

,,Graficele din Studiul China arata clar ca persoanele care consuma produse de origine animala, in functie de cantitatea de produse animale pe care o consuma, au risc ridicat de cancer, boli cardiovasculare, diabet, eu consider ca, de asemeni, contribuie la boli mintale, pe baza numeroaselor dovezi pe care le avem in acest sens, de-a lungul deceniilor in care am realizat studii.

Dincolo de toate acestea, consumul de produse animale chiar schimba starea de spirit a oamenilor. De aceea daca vizitezi popoare ale caror membri consuma in mare parte produse vegetale, spre deosebire de noi, cei din zonele dezvoltate, se observa ca acolo exista mult mai putine cazuri de agresivitate, mult mai multa compasiune, infractiuni groaznice precum violul sunt foarte rare, daca nu chiar inexistente in cadrul acestor popoare, pe cand in randul consumatorilor de carne este ceva des intalnit. Se estimeaza ca in Europa si in America de Nord, 25% dintre femei vor fi violate la un moment dat de-a lungul vietii. Nu gasiti nici o statistica legata de veganism, macar aproape de acest procent. Crima este mult mai des intalnita in randul comunitatilor unde se consuma cantitati mari de carne. Aceasta instiga la asasinat. Daca mancam un animal care a sfarsit fiindu-i frica, noi, ca oameni de stiinta putem demonstra, ca din punct de vedere biochimic, adrenalina ajunge in organismul consumatorului si contribuie, hormonal, la modificarea starii psihologice si psihiatrice a acestuia.”(transcriere din filmul subtitrat in limba romana de mai jos)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s