Tabouleh din hrisca

Screen-Shot-2017-10-05-at-2.54.48-PM

O reteta proaspata si sanatoasa inspirata de reteta clasica de tabouleh. Se obtin 5 cani de tabouleh folosind urmatoarele ingrediente:

1½ cani de hrisca cruda incoltita, deshidratata timp de 3-5 ore
1½  cani de patrunjel tocat
1  cana de ardei rosu taiat marunt; ¾ cana de castravete taiat marunt
½ cana de ceapa rosie tocata
1/4 cana de menta tocata

Dressing:
1 catel de usturoi
2 lingurite de pudra de kelp
1 lingurita de chimion macinat
1 varf de cutit de turmeric
½ cana de ulei de masline presat la rece
3 – 4 linguri de suc de lamaie proaspat stors, optional 3 linguri de apa
2 – 3 picaturi de stevia (lichid)

1. Intr-un castron amestecati hrica, patrunjelul, ardeiul gras, castravetele, ceapa si menta.

2. In blender adaugati ingredientele pentru dressing. Adaugati putina menta proaspata daca doriti. Amestecati bine si condimentati dupa gust.

3.  Combinati dressingul cu salata si amestecati bine. Condimentati dupa gust si serviti.

Sursa: http://hippocratesinst.org/buckwheat-tabouleh

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s