Sos de nuci macadamia Alfredo

Se obtin 4 cani.

  • 2 cani de nuci macadamia, inmuiate
  • 1 catel de usturoi
  • 1 varf de nucsoara macinata
  • 2 cani de apa
  • 3/4 cana de ulei de masline extravirgin
  • sucul de la o lamaie
  • 1/8 lingurita de extract lichid de stevia
  • Nama Shoyu (sau Aminoacizi Bragg) dupa gust (optional)
  • 1 cana de faina de migdale, optional

Intr-un blender, combinati toate ingredientele afara de faina de migdale. Amestecati bine si condimentati dupa gust. Daca doriti sa obtineti un efect similar branzei parmezan includeti si faina de migdale (optional).

Atentie! ,,Faina de migdale” este pulpa de migdale care a ramas dupa ce ati facut lapte de migdale, deshidratata. (Sau puteti hidrata migdalele, apoi le deshidratati si le rasniti. De asemeni le puteti hidrata, apoi le dati prin kitul pentru pateuri al storcatorului cu ax melcat si apoi deshidratati ceea ce ati obtinut.)

Nota: Un sos excelent, dar foarte cremos (gras); folositi-l doar ocazional.

Sursa: ,,Healthful Cuisine”, de Anna Maria Clement si Chef Kelly Sernonich

you-wont-believe-not-alfredo-alfredo-sauce2

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s