Despre Institutul Hippocrates

lake-strip

Acum mai mult de jumatate de secol, o femeie cu viziune, plina de umanitate numita Ann Wigmore a dezvoltat un concept simplu, enuntat prima data de catre Hippocrate, acum aproape 2500 de ani: ,,Hrana voastra va va fi remediu”. Impreuna cu stralucitul Viktoras Kulvinskas, Ann Wigmore a crescut cu grija acesta samanta, creand un institut vast care incurajeaza oamenii sa isi imbunatateasca din punct de vedere calitativ sanatatea si viata, cu ajutorul vastelor resurse interioare de care dispun. Devotamentul slujirii acestui adevar inspirat de Dumnezeu s-a materializat in ceea ce este acum Institutul Hippocrates, o organizatie non-profit, condusa de sotii Brian si Anna Maria Clement incepand cu anul 1980.

Institutul de Sanatate Hbrian-anna-maria-clementippocrates este situat intr-o zona tropicala, cu vegetatie luxurianta, ce se intinde pe o suprafata de 50 de acri, in West Palm Beach, Florida. Aflati sub indrumarea unei echipe perspicace si plina de compasiune, oaspeti din intreaga lume beneficiaza de consiliere in ceea ce priveste sanatatea si nutritia, terapii non-invazive de vindecare si intinerire, terapii spa, discutii stimulative despre principiile vietii si un bufet zilnic tentant constand in mancaruri organice, bogate in enzime.

Scopul insitutului este sa ii ajute pe oameni sa isi asume responabilitatea propriei vieti si sa asimileze si sa actualizeze deprinderi pentru o existenta fara boli, dureri inutile si imbatranire prematura. Sanatatea este darul nostru cel mai de pret, generand o mentalitate pozitiva, plina de incredere, entuziasm, putere si bucurie, care poate constitui fundamentul necesar pentru o viata implinita. O stare de sanatate vibranta nu se obtine pentru ca ai avut noroc sau din intamplare. La fel ca toate lucrurile valoroase, ea trebuie crescuta si ingrijita cu dragoste. Acest proces poate fi insurmontabil si intimidant daca nu beneficiezi de o indrumare adecvata.

Programul de Transformare a Vietii de la Hippocrates (Hippocrates Life Transformation Program) face ca aceasta tranzitie catre o stare de sanatate optima sa fie una linistita si placuta. Echipa de medici si profesionisti se ingrijesc si sprijina oaspetii in procesul transformarii propriilor vieti intr-un mediu prielnic, alaturi de alti oameni cu probleme similare, aflati in proces de recuperare. Absolventii Institutului Hippocrates sunt oameni de toate categoriile, care au beneficiat de programul institutului. Ei impartasesc povesti despre vindecari care sunt considerate miraculoase de catre unii oameni, dar care sunt firesti pentru cei care au adoptat stilul de viata de la Institutul Hippocrate. Dupa absolvire, ei au privilegiul de a primi consiliere scrisa periodica, pe durata intregii vieti.

Sursa: http://hippocratesinst.org/the-institute/about-hippocrates

2 gânduri despre &8222;Despre Institutul Hippocrates&8221;

    1. Multumim! Felicitarile sunt mai ales pentru cei de la Institutul Hippocrates. Noi doar traducem articole si subtitram conferinte ale lor. Suntem pur si simplu admiratori ai sotilor Clement si ai Institutului si am decis sa le dedicam acest blog, facand mai accesibila informatia pentru cei din Romania. Bineinteles ca ne-am dori deschiderea unei filiale a institutului in Romania, dar nu stiu daca exista aceasta posibilitate. Pana atunci, multumim lui Dumnezeu pentru faptul ca ii vom vedea si asculta in curand la Bucuresti, un dar neasteptat si de mare pret.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s